Sieraden maken

     

De Workshop sieraden maken is onze basis workshop waarin je volledig naar eigen inzicht een sieraad, een armband, ketting of beiden, kunt maken. Het minimum aantal deelnemers is 6 personen. Dit is een brede workshop sieraden maken met een grote variatie aan mogelijkheden en materialen, zowel klassiek als trendy. Deze workshop heeft voor elk wat wils, voor elke leeftijd en stijl, van 12 tot 100 jaar. Je kunt een ketting maken, zowel kort als lang, OF een set van 3 tot 5 armbandjes, in een stijl naar eigen keuze. Voor de sieraden heb je een uitgebreide keuze aan materiaal zoals hangers, bedels, veertjes, kwastjes en een uitgebreide set aan basiskralen.

     

DEELNEMERS: 6 tot 100 personen
LOCATIE: In ons atelier in Maassluis (tot max. 25 personen) of op jullie locatie ergens in Nederland
PRIJS: € 30,-/persoon (Atelier), op locatie korting of opslag afhankelijk van het aantal deelnemers, zie de prijstabel
DUUR: Ongeveer 150 minuten
INCLUSIEF: Alle benodigde materialen, drankjes, koekjes en zoutjes, luxe kadozakje, veel plezier 

Wij bieden een aantal uitbreidingsmogelijkheden, die ook gecombineerd kunnen worden, aan op deze workshop:

Extra sieraad maken

We bieden je de mogelijkheid om een extra sieraad te maken, dus bijvoorbeeld zowel een ketting EN een armbandenset of 2 kettingen of 2 armbandensets.

De uitbreidingsmogelijkheid extra sieraad kost €10 per persoon extra, de workshop duurt meestal ongeveer 30 minuten langer.

Luxe sieraad maken

We bieden je de mogelijkheid om een nog luxer sieraad te maken, met een nog uitgebreidere keuze aan kralen, waaronder ook de duurdere soorten, en er is geen beperking op de materialen dus met een onbeperkte keuze aan hangers en bedels.

De uitbreidingsmogelijkheid luxe sieraad kost €10 per persoon extra.