Over ons

Sieraden maken is altijd de passie geweest van oprichtster Sandra van Buuren. Al als klein meisje was ze bezig om zelf armbandjes en kettinkjes te maken. Die passie heeft uiteindelijk geleid tot het oprichten van een eigen bedrijf op dit gebied.

In 2005 zijn wij begonnen met het geven van sieraden workshops. Omdat we daarvoor steeds meer materialen nodig hadden zijn we begonnen met het zelf importeren van kralen en onderdelen. De volgende logische stap was om die kralen en onderdelen ook weer door te gaan verkopen. Zo is onze eerste webshop ontstaan: www.principessa.nl, waar we alles zijn gaan verkopen dat je nodig hebt om zelf sieraden te maken. Later zijn we dit ook gaan doen als groothandel. Zo is onze tweede webshop: www.beadsxl.nl ontstaan waar we nagenoeg hetzelfde assortiment verkopen aan winkels en andere bedrijven. Een paar jaar later zijn we ook eigen handgemaakte sieraden gaan verkopen via ons exclusieve sieradenmerk Gina Nina, ook te vinden op www.ginanina.com, en in veel winkels in Nederland en daarbuiten.

Principessa, BeadsXL en Gina Nina maken nu deel uit van ons bedrijf, De Nino Valentino Trade Group. We zijn in Maassluis, centraal gelegen in de Randstad. gevestigd. Hier beschikken wij over een groot magazijn, onze showroom en een grote workshopruimte! In ons magazijn kunt u producten bekijken en uw bestellingen direct ophalen!